Restaurant lo teatret

Nosaltres

Passió per la cuina

La nostra història

La passió per la cuina sempre ha bategat fort en Maria Pilar Aceña Gascón (a partir d’ara Pili). Sense cap formació acadèmica en aquest camp ni experiència prèvia en l’àmbit professional, la seva habilitat culinària semblava innata. Les seves experiències en diversos restaurants al llarg de la vida l’han anat transformant en una cuinera de gran nivell.

El 22 de juny de 2007, acompanyada pel suport incondicional del seu marit, Francesc Delpueyo Bartoll, i dels seus estimats fills, Pili va prendre una decisió audaç: obrir el seu propi restaurant, el Restaurant Cal Carlets. Durant molts anys, Pili va liderar aquest establiment situat a la seva casa ancestral, en la part més alta del poble. Amb el temps, el seu marit es va unir a aquest apassionant projecte abandonant la seva pròpia ocupació. A més, la filla de la família, Jordina, va abraçar la cuina com a cuinera del restaurant, mentre que en Miguel, el marit de la Jordina, va prendre les regnes de l’experiència en sala. Cal destacar que durant vuit anys, des del 2012 fins al 2020, la família va engegar i dirigir amb èxit dos restaurants a Porrera: el Cal Carlets i el Rebost de Cal Carlets.

El 9 de juliol de 2022, es va obrir una oportunitat única: assumir la gestió del Restaurant Lo Teatret, un lloc amb història fundat a mitjans dels anys noranta pel visionari Salustià Àlvarez Vidal. Després d’una reflexió profunda, la família de Cal Carlets va decidir tancar amb gratitud el seu primer projecte culinari i abraçar aquesta nova aventura amb l’antic teatre del poble de Porrera. Així, amb una rica trajectòria culinària i l’esperit de renovació, la família continua oferint experiències gastronòmiques úniques al Restaurant Lo Teatret.

La nostra Cuina

El Restaurant Lo Teatret destaca pel seu enfocament en menjars casolans i les seves especialitats centrades en carns a la brasa i cassoles. Aquesta autèntica cuina, que és la mateixa que va caracteritzar el reconegut Restaurant Cal Carlets, es converteix en la principal empremta d’aquest nou establiment.

L’escenari de la nostra àmplia cuina és un espectacle en si mateix, amb brases de pedra volcànica blanca i fogons que esdevenen el lloc de gestació de cada delicatessen casolana. Aquest espai de creació culinària reflecteix la passió i la dedicació que posa l’equip de cuina en cada plat que surt de les seves mans expertes.

A més, durant les nits dels caps de setmana i els càlids mesos d’estiu, oferim l’encant de les nostres pizzes casolanes, elaborades amb cura i cuinades al forn de llenya. Aquesta experiència gastronòmica única s’uneix al nostre repertori, oferint una varietat encantadora que ressona amb els paladars més exigents.

Descobreix la veritable essència de la cuina tradicional reinterpretada amb passió i elegància al Restaurant Lo Teatret.

El nostre entorn

Inmers al cor de Porrera, trobaràs el Restaurant Lo Teatret, una fusió perfecta entre l’encant del poble i una proposta culinària excepcional. Amb una ubicació singular entre palcos, aquesta antiga sala de teatre ofereix una experiència íntima i càlida. Aquí, els plats inconfusibles de la Pili prenen vida.

A més, la nostra àmplia terrassa, La Magnòlia, amb el seu forn de llenya italià i la majestuosa magnòlia al centre, ofereix un ambient perfecte per degustar les nostres pizzes casolanes i altres delícies. En Lo Teatret, et convidem a explorar els sabors autèntics de Porrera en un entorn que captura la màgia d’aquesta regió única.

Reserves

Carrer Onze de Setembre, 4, 43739 Porrera

977 82 82 68